Ook de persoonlijke lening kan voor allerlei doeleinden worden afgesloten. In tegenstelling tot het doorlopend krediet is de persoonlijke lening een vorm van aflopend krediet. Het kredietbedrag wordt in één keer overgemaakt. Het bedrag dat u maandelijks terugbetaald kan niet opnieuw worden opgenomen.

Nadat het gewenste kredietbedrag is vastgesteld wordt dit direct aan u uitbetaald. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan aflossing en rente terug. Bij een persoonlijke lening worden zowel de looptijd, de rente als de maandtermijn van tevoren voor u vastgelegd. Er kan een looptijd gekozen worden van 12 tot 120 maanden. Kiest u voor een langere looptijd, dan kiest u voor lagere maandlasten. Wilt u liever sneller afbetalen dan kunt u kiezen voor een kortere looptijd. In dat geval

zijn uw maandlasten dus hoger. Vervroegd inlossen is mogelijk maar bij een persoonlijke lening zijn daar in een aantal gevallen kosten aan verbonden. Het voordeel van een persoonlijke lening is dat de rente vast staat en vaak lager is dan bij een doorlopend krediet.

De kenmerken van een persoonlijke lening op een rij:

  • Voor alle doeleinden af te sluiten
  • Eenmalige uitkering van kredietbedrag
  • Aflopend krediet
  • Verschillende looptijden mogelijk
  • Rente staat vast gedurende de looptijd
  • Zelf keuze maken voor lage of hogere maandlasten

Laat ons het uitzoekwerk doen. Zoekt u een voordelig krediet? Wij vergelijken de aanbiedingen van verschillende banken en verzorgen de scherpste offerte voor u! De rente die u krijgt is afhankelijk van uw profiel en verschilt per bank. 

U ontvangt altijd eerst een heldere offerte voordat u beslist.

Offerte aanvragen

Pin It on Pinterest