Advieskeuze

Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt u om de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners bij u in de buurt. Op advieskeuze kunt u de reviews zien van ons kantoor en uw beoordeling over onze dienstverlening achterlaten.

www.advieskeuze.nl


 

Erkend Financieel Adviseur

Een erkend financieel adviseur houdt zijn kennis en kunde up to date. Het keurmerk Erkend Financieel Adviseur is een waardevolle erkenning. Met deze erkenning is de adviseur, bewezen ervaren, deskundig en vaardig in het bieden van hoogwaardig financieel advies.

www.seh.nl


 

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.

www.afm.nl


 

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

www.kifid.nl

Pin It on Pinterest